Levensduur en veiligheid

Wij hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen dat onderhoud aan uw auto de veiligheid van u en anderen bevorderd. Bovendien wordt de levensduur van uw auto veel langer door goed en tijdig onderhoud.
Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, adviseren wij u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden, dan zijn wij u hiermee graag direct van dienst. Uiteraard ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave waarbij wij u de keuze geven van originele en niet-originele onderdelen.

Wat doen wij tijdens een auto onderhoudsbeurt?

U kunt uw auto onderhoud op verschillende manieren uitvoeren. Bij een  kleine beurt kijken wij vooral naar de accu, remmen en schokdempers. Bovendien vervangen wij de olie en het oliefilter. Bij een grote beurt wordt uw auto gecontroleerd op meer dan 90 punten. Wij vervangen de filters en bougies en vullen de vloeistoffen. Bij een grote beurt kijken we ook of de distributieriem vervangen moet worden. Daarnaast controleren wij de uitlaat, remmen, verlichting, schokdempers en natuurlijk de banden. Vraag bij ons welke werkzaamheden wij precies uitvoeren aan uw auto.. 

Kleine beurt voor uw auto

Bij een kleine beurt controleren wij alle vitale functies zoals banden, uitlaat, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig. Uw lampen worden zo nodig bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter. Bovendien kijken we naar de uitlaat, filters en ruitenwissers. Vraag ons naar de exacte prijs hiervoor.  

Een grote beurt voor uw auto

 Bij een grote beurt wordt uw auto gecontroleerd op alle essentiële onderhoudspunten. Wij vervangen de filters en bougies en vullen de vloeistoffen bij. Uiteraard verversen we de olie. Bij een grote beurt kijken we ook of de distributieriem vervangen moet worden. Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is namelijk cruciaal. Hiermee voorkomt u onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment. Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.

Bij reparaties en onderhoud kunnen wij in overleg uw auto halen en weer terugbrengen. In overleg hebben wij ook een leenauto ter beschikking.

 Garage 3    Garage_1.jpg   Garage 2