Reparatie  Reparatie 1  

Wij verzorgen kleine en grote reparaties aan alle automerken
Als u problemen met uw auto heeft of vermoedt u dat uw auto niet goed functioneert, bel ons dan of kom even langs voor een deskundig advies.
Een kapotte lamp, een trillend stuur, een lekke uitlaat, een piepende snaar, allemaal ongemakken die u het liefst zo snel mogelijk opgelost wil zien. Maar ook grotere mankementen worden door ons vakkundig gerepareerd. De tegenwoordige auto’s zitten vol met elektronica die storingen kunnen veroorzaken, wij hebben de modernste uitleesapparatuur waarmee wij storingen kunnen opsporen. Wij zorgen er voor dat u zich weer vertrouwd en veilig kan verplaatsen.
Wij houden ervan te weten waar we aan toe zijn en vinden dat dit bij u als klant ook zo moet zijn, wij houden u dus op de hoogte bij een reparatie die wat langer gaat duren dan gepland. Bij alle werkzaamheden informeren wij u zo duidelijk mogelijk over de kosten en nemen contact met u op als dit anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent!

Hoe zijn de kosten van reparaties opgebouwd?
Vaak wordt er een vaste prijs per reparatie berekend.  Vraag gerust vooraf  hoe deze prijs precies is opgebouwd.

Welk type onderdelen gebruiken wij en wat is de prijs? 
 Er zijn grofweg 2 typen onderdelen, originele onderdelen en universele onderdelen. Originele onderdelen zijn speciaal voor uw auto ontwikkeld. Dit zijn vaak de onderdelen die origineel vanuit de fabriek voor je auto zijn gebruikt. Universele onderdelen worden ook wel imitatie genoemd maar zijn meestal van vergelijkbare (A) kwaliteit als de originele onderdelen. Meestal zijn deze onderdelen iets goedkoper dan de originele onderdelen. Check vooraf bij ons welke onderdelen gebruikt worden voor het onderhoud of de reparatie aan uw auto en maak uw wens kenbaar.

Geen bijkomende kosten
Wij tonen u de verwachte kosten voor reparaties, inclusief milieuheffing en eventuele verwijderingsbijdrage(s). Dat geeft houvast en duidelijkheid! Toch kunnen wij niet altijd ergens in of doorheen kijken. Mochten er toch nog onverwachte reparaties nodig zijn, dan zullen wij altijd eerst met u overleggen. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Bij reparaties en onderhoud kunnen wij in overleg uw auto halen en weer terugbrengen. In overleg hebben wij ook een leenauto ter beschikking